Søg produkt eller apparat

Log ind

Kundeservice

0
Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom. Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt vores kundeservice.

Returnering

Vil du gerne returnere en reservedel eller noget tilbehør, du har købt? Intet problem! Hos FixPart har du (som forbruger) fra modtagelsesdagen 14 dage til at fortryde bestillingen. Efter du har meddelt, at du fortryder dit køb, har du stadig 14 dage til at returnere bestillingen. Du får dine penge tilbage inden for få dage!

Hvordan sender du returvaren tilbage?

  1. Registrer din returnering ved hjælp af denne formular.
  2. Vent på returneringsvejledningen, som du får pr. e-mail.
  3. Returner produktet, vær opmærksom på vejledningen.
  4. Vi refunderer beløbet inden for et par dage.

Returanmodning

Vigtigt ved returnering

  • Produktet skal returneres i komplet og - hvis muligt - i original og ubeskadiget stand, inklusive produktemballagen. Produktets emballage skal - hvis det er rimeligt muligt – returneres, inklusive alle produktmærkater, og må ikke bruges som forsendelsesæske. Skulle produktet og/eller produktemballagen være beskadiget, trækker vi det muligvis fra refunderingsbeløbet.
  • Hvad angår produkter, hvor emballagens forsegling er brudt, trækker vi det muligvis fra refunderingsbeløbet. Grunden til det er, at vi ikke kan garantere, at disse produkter stadig er fuldt ud funktionsdygtige, og vi kan derfor ikke sælge dem igen. Forseglede produkter bliver altid grundigt testet af producenten før forsendelse, således at produktets funktion inden forsegling kan garanteres.
  • Du skal selv betale de direkte omkostninger ved returnering af varerne.
  • Hvis du fortryder salgsaftalen, får du alle de betalinger tilbage, der er foretaget indtil pågældende tidspunkt, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af eventuelle ekstra omkostninger, der skyldes, at du har valgt en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, som vi tilbyder) uden forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage efter, at vi er blevet informeret om din beslutning om at fortryde handlen. Hvis du kun returnerer en del af din bestilling, refunderes leveringsomkostningerne ikke. Vi refunderer beløbet med samme betalingsmetode, som du brugte til at foretage den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt noget andet. Under alle omstændigheder vil du ikke blive opkrævet nogen gebyrer for en sådan refundering. Vi venter umiddelbart med at tilbagebetale beløbet, indtil vi har fået varerne retur, eller du har fremlagt bevis for, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.
  • Hvis du gerne vil gøre brug af fortrydelsesretten, kan du også give os besked om, at du har fortrudt salgsaftalen ved hjælp af en utvetydig erklæring (f.eks. skriftligt pr. post, fax eller e-mail). Du kan bruge standard fortrydelsesformularen til dette formål, men du er ikke forpligtet til at gøre det.

Garanti

Alle vores produkter er dækket af den lovpligtige garanti. Det betyder, at et produkt ikke må have nogen defekter, som man ikke forventer i løbet af produktets forventede levetid ved normal brug.

Hvor finder jeg modelnummeret?
  Vælg dit apparat
  Vælg dit mærke

Vælg dit apparat

Vælg dit mærke

Det korrekte nummer er type- eller modelnummeret, og IKKE serienummeret. Modelnummeret er en række tal og/eller bogstaver. Sommetider indeholder modelnummeret en bindestreg (-) eller en skråstreg(/).

Kan du ikke finde dit apparat? Send os et billede af modelnummerpladen samt en beskrivelse af det produkt, du leder efter, og så sender vi dig et link til det rigtige produkt.