Søg produkt eller apparat

Log ind

Kundeservice

0
Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom. Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt vores kundeservice.

Pas på

Der er blevet registreret sædvanlig aktivitet fra din browser. Klik venligst på knappen nedenfor for at vende tilbage til hjemmesiden eller send en e-mail til vores kundeservice. Vi beklager ulejligheden.

Spare parts background
FixPart

Specialisten i reservedele, vedligeholdelsesprodukter og tilbehør til alle dine apparater.

Nature background
FixPart går ind for bæredygtighed

FixPart arbejder for en bæredygtig fremtid. For at stoppe spredningen af e-affald og for at holde både miljøet og din pengepung intakt, samarbejder vi med visse organisationer.

Se alle vores bæredygtige initiativer
Appliance background
FixPart reparationsråd

Reparation er ikke så svært, som du måske tror! Se de mest almindelige problemer og deres tilsvarende løsninger i vores reparationscenter.

Se reparationscenter
Kan vi hjælpe dig med noget?

Stil et spørgsmål til vores kundeservice, og så prøver vi at hjælpe dig hurtigst muligt!

Banner kundeservicemedarbejder Kundeservice

Populære produkter

Disse produkter bliver hyppigt solgt.

Vælg mærket på dit apparat

Hvilket mærke leder du efter et produkt til?

Er apparatet gået i stykker? Spar penge og bidrag til en bæredygtig fremtid ved selv at reparere det? Det kan du godt!

FixPart har et stort udvalg af mere end 15.000.000 reservedele, vedligeholdelsesprodukter og tilbehør til alle dine apparater. De omfatter blandt andet reservedele til emhætte, til køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, vaskemaskine, støvsuger, tv og mikroovn. Du kan både finde kendte og mindre kendte mærker i vores webbutik.

Vi har et bredt udvalg af produkter til alle dine hårde hvidevarer, inklusive reservedele til Bosch, Braun, Dyson, Siemens og Whirlpool. Vi har mange originale produkter samt OEM- og eftermarkedsprodukter af høj kvalitet på lager. For næsten alle produkter gælder det: bestilles de i dag, leveres de i morgen! Så bestil dit dørhåndtag, gummiskraber, filter, kulbørste, pakning, drejeskive, skydedør eller grill hos FixPart nu.

Hvor finder jeg modelnummeret?
  Vælg dit apparat
  Vælg dit mærke

Vælg dit apparat

Vælg dit mærke

Det korrekte nummer er type- eller modelnummeret, og IKKE serienummeret. Modelnummeret er en række tal og/eller bogstaver. Sommetider indeholder modelnummeret en bindestreg (-) eller en skråstreg(/).

Kan du ikke finde dit apparat? Send os et billede af modelnummerpladen samt en beskrivelse af det produkt, du leder efter, og så sender vi dig et link til det rigtige produkt.