Over 15.000.000 reservedele til rådighed
FixPart er både bæredygtig og godt for din pung

Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom. Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt vores kundeservice.

Forslag eller klage

Forslag

Vi gør vores bedste for at betjene dig som kunde, så godt vi kan. Har du eventuelt et forslag til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, så giv os endelig besked på kundeservice@fixpart.dk. Du vil få et svar inden for få dage.

Klager

Desværre går det også nogle gange galt for os. Hvis du har en klage over et produkt eller vores service, så giv os endelig besked på kundeservice@fixpart.dk. Vi svarer på din klage inden for få (maks. 14) dage og forsøger at finde en løsning sammen med dig.

Er du ikke tilfreds med, hvordan vi behandler din klage? Så kan du indgive den til Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP, Den Haag (www.sgc.nl), Holland. Du kan også indgive din klage til Geschillencommissie via den europæiske ODR-platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Hvor finder jeg modelnummeret?
  Vælg dit apparat
  Vælg dit mærke

Vælg dit apparat

Vælg dit mærke

Det korrekte nummer er type- eller modelnummeret, og IKKE serienummeret. Modelnummeret er en række tal og/eller bogstaver. Sommetider indeholder modelnummeret en bindestreg (-) eller en skråstreg(/).

Kan du ikke finde dit apparat? Send os et billede af modelnummerpladen samt en beskrivelse af det produkt, du leder efter, og så sender vi dig et link til det rigtige produkt.